Aventuri vegane la servici
>> sâmbătă, 23 iulie 2011
A doua saptamana de catering la birou a inceput normal... marti am pregatit si mancare preprata termic si cruda ... si apoi a inceput constientizarea. Am simtit mancarea foarte diferit, in aspectele ei cele mai fine. Toata foarte gustoasa dar cea cruda ... stralucea... avea ceva in plus! Simteam ca imi aduce mult mai multa energie si bucurie. Asa ca joi am pregatit tot meniul raw :)
Luni - Mermaid's noodles, popcorn din conopida, cirese in aluat tempura imbaiate in miere
Joi - Tagliatele multicolore (am pornit de la aceasta reteta Corinei Bacalu si am adaugat o pata de culoare cu taieteii de la aceasta ... si niste morcovi :P ), pesto de masline (tot de la Corina, aici) cu sticksuri de legume si lipii din faina integrala si la desert Mango Sunshine (reteta mea de aici in care am inlocuit pepenele galben cu mango)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu