Sunshine

>> luni, 18 iulie 2011


Budinca asta delicioasa a cucerit multi dintre colegii mei de serviciu. Ca mai toate bunatatile raw, este foarte simplu de facut: inmuiat, curatat, blenduit si savurat.

Din ce o facem?
  • o cana de caju inmuiat (peste noapte, sau peste zi ... depinde cand va hotarati sa preparati deliciul)
  • doua banane
  • pepene galben (jumatate de pepene mic spre mediu)
  • miere de albine (dupa gust... puteti chiar sa nu puneti)
  • tarate de psyllium (cam doua lingurite)
  • puteti sa puneti si o lingura de zeama de lamaie, pentru ca banana sa nu se oxideze prea repede
Toate ingredientele se pun in blender (pepenele galben primul, e mai zemos si asa ii usuram munca aparatului) si se mixeaza vreo 2 minute. Le puneti apoi in castronele (vor fi cam 2-3 portii) si le lasati la rece 10-15 minute, sau mai mult... cat rezistati sa asteptati :)
Eu am servit budinca cu goji si felii de piersici.

Anca

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP